Bakgrund

Lindh catering grundades år 2010 av mig, Marcus Lindh. Jag har mer än 20 års erfarenhet från restaurangbranschen. Bland annat har jag varit köksmästare inom Tures koncernen, biträdande köksmästare på Sturehof och Storstad med flera. Jag har även varit med och satt upp restaurangkoncept på Bauer på Götgatan, Tures i Sturegallerian, Burgers & Beer och Café Coppola i Gallerian.

Under tiden som jag jobbat för de stora firmorna, Nobis koncernen, Stureplansgruppen med flera, så har jag även arbetat med catering till Stockholm Open, Grammisgalan, nyinvigningen av Gallerian (2500 personer) samt varit på slottet och tillrätt kungliga middagar.

Med min breda erfarenhet inom catering- och restaurangverksamhet startade jag Lindh catering för att erbjuda gästerna allt mellan himmel och jord. Det finns inget som är för smått och inget som är för stort.

Det finns alltid utrymme för lite catering!

Välkommen till Lindh Catering!

Marcus Lindh