Bra fest i Farsta med de flesta

Det går tyvärr en massa cateringar förbi denna inläggsportal. Jag har som ambition att lägga in så många jobb som möjligt men tyvärr hinns tiden inte med. Det är naturligtvis en bra detalj, att vi har mycket jobb det vill säga.

Att boka in en fest, event eller liknande kan ibland vara det bästa beslut ni tar i dessa sammanhang. Speciellt eftersom, jag gissar, att ni vill att festen ska bli er bästa hittills. När ni bokar in oss får ni inte bara så bra mat tänkas kan utan vi erbjuder mycket mer än så. Med vårt familjära och erfarenhetsmässiga sätt att jobba gör vi tillställningen till något nytt, fräsch och unikt. Vem vill chansa när man bjuder på fest. Gör inte det! Anlita oss så slipper ni bekymra er för det vi är proffs på, helheten i festliga sammanhang.

Roger fyllde 60år igår och förstod redan innan att en fest för 80 personer, det kräver en del energi och finess. Vi anlitades, tog uppdraget och ställde till med en underbar fest som sent kommer att glömmas.

IMG_1111

så här kan en offert se ut, som den gjorde till denna fest. Detta är också det som de blev serverade.

 

 Roger 60år pdf

Utöver detta finns det alltid lite överraskningar.

Denna Catering stod vi även för baren och Dj. Gör som Roger och Gun-liz låt oss göra jobbet för det perfekta resultatet.

Vill passa på och tacka för en otroligt rolig och trevlig fest samt hedra mina kollegor som gör ett fantastiskt jobb. Lindh Catering skulle inte vara någonting utan er. Tack.

Hoppas vi får träffa dig som läser detta på din fest.