Bröllop är bäst på Kungliga borgen

Äntligen kom den dagen Johan & Johan hade planerat länge. Vi hade varit med i deras planer sen maj detta år och bokningen av borgen var ännu tidigare. Vi har planerat och genomfört många bröllop nu och erfarenheten säger, var ute i god tid. Det är otroligt mycket man måste tänka på. Att anlita oss gör inte bara att du får en perfekt middag utan vi står även för, ljud och ljus, dryck, personal, dekorationer, bar och annat som kan tänkas på er speciella dag.

Johan J och Johan W dag började med Champagne och snittar på terrasen till borgen (ingefärsrimmad lax med chilimajonnäs och inlagd gurka, Ädelostcremé på kavring med inkokta päron och löjrom med syrad grädde på crostini)

FullSizeRender-2

Efter snittar Champagne var det dags för vigsel och sång.

IMG_0990

Klockan 18.00 stod det förrätt på schemat och alla gästerna drog sig in i borgen för att bli serverade en tre rätters meny komponerad av oss på Lindh catering med hjälp av Johan och Johan.

Först ut var Lobster roll på Brioche med örtsallad och blommor

FullSizeRender

Andra rätten var en helstekt tempererad Angus biff från Australien med ett rökt vispat pepparsmör, potatiskaka, syrliga haricot verts, ugnsbakade plommontomater samt en rödvinsås.

Den tredje rätten var en rulltårta med äppelsmörkräm, vit choklad och fänkålsmousse, italiensk maräng, passerade äpplen, vinbär, blåbär körvel och citronmellis.

Dessert

Det var ett sant nöje att få ta del av deras bröllop. Vi på Lindh Catering önskar dem ett fortsatt  bra liv tillsammans.

Dukning