Hur kan vi hjälpa till?

På ett sätt är det bra att tiden inte räcker till för inlägg. Det betyder att vi är upptagna med era fester, event, bröllop mm. Jag ska här försöka sammanfatta maj juni lite snabbt, om det går.

Hittills har vi hunnit göra bröllop, grillkvällar, födelsedagsfester, bordsbuffeér,  studentfester, sommaravslutningar med mera med mera.

Väldigt kul att fler och fler förstår att man kan få restaurangmat serverat var man vill. Citat från en gäst – oftast när man äter caterad mat brukar den vara rätt  inspirationslös men er mat är precis så som man får den på sin favoritrestaurang. Hur göra ni för att hålla kvalité till så många som 100 personer.  Svaret är rätt enkelt, vi är kunniga, intresserade men framförallt så förstår vi värdet av att varje person är lika viktig som den andra. Glutenintolerant, laktos, nötter, mjölkprotein, skaldjur, fisk med mera är en självklarhet för oss att se till att de personer får samma känsla som de andra.

Vegetarianer alt. veganer har alltid mycket att hämta på våra tillställningar. Vi ska alla gå tillfredställda från våra jobb.

Vi har försökt, som så många andra, att bibehålla kvalitén oavsett hur många personer vi serverar. Har vi lyckats? Så upplever vi det!

Vi utmanar oss själva hela tiden att bli bättre för er skull. Hoppas vi ses snart.

IMG_9745 IMG_9734 IMG_9528 IMG_9546

/Lindh