..Och det bara fortsätter!

Ju mer jobb man har desto mindre tid för annat. Här tänker jag på något sätt nu summera de jobb vi gjort i början av sommaren tills nu, början av hösten.

Maj-juni är präglat av företagsavslutningar, studentmottagningar och en del grilltillställningar. Självklart ligger Bröllop hela tiden och hovrar i den yttre periferin. Ett av bröllopen vi gjorde var för Magnus och Mattias Johansson. Mattias som jobbar för Lisa Elmqvist är lite av en expert inom fisk och skaldjur så utmaningen var tydlig. Istället för att ha en traditionell bröllopsmiddag med tre-rätter så kom vi fram till att fokusera på olika smaker presenterat i street form tema. Så blev det! 9 rätter under 3 timmar. Vi var 3 stycken, ibland 4:a, som stod och la alla de rätterna.

All in one

Väldigt mycket jobb men otroligt roligt att göra.

 

Bröllop är nog det som dominerat sensommaren och tidig höst. Varje lördag har det varit ett eller annat bröllop och de flesta har tagit de traditionella menyerna med tre rätter. Här är några bilder på vad det fått.

Lime tarte

White choco

Vi har även haft några hemma hos och några ”drop off” också där vi skickat iväg en kock som står och lägger maten hemma hos. Den tjänsten brukar vara väldigt uppsakttad. Dels för att gästerna får träffa kocken men kan även påverka om det skulle vara något han eller hon vill ändra på.

Dessert 4

 

Fantastiska fester och fantastiska människor. Det är så roligt med just catering för du vet aldrig riktig var du hamnar eller vilka du träffar. Nya utmaningar hela tiden, svåra och lätta, men som de säger. Showen måste fortsätta. Vi fortsätter så länge folk eftersträvar kvalité, god smak och bra service!

M