Rommel fyller år by Lindh

Mycket har hänt och mycket händer. Det är självklart bra och önskade att allt kunde dokumenteras här lika effektivt som vi när vi gör cateringjobben,

Den bästa recensionen man kan få enligt mitt tycke är, när kunden gör ytterligare beställningar och ger oss nya uppdrag. Alla de mail och andra tack är guld värt och inte att missförstås men ett nytt förtroende skapar stolthet i det vi gör.

Patrick fyllde 50år och ville denna gång bjuda alla hans vänner på öppet hus. Även denna gång hamnade vi på Sveavägen 90, högst upp i den allt för trevliga festlokal de har. Patrick hade siktat in sig på något åt det svenska hållet och fick detta.

Västerbottenpaj med löjrom, gräddfil och rödlök/gräslök, Gubbröra på spisknäcke med inlagd lök, vårprimörsallad och fermenterade betor, Skagenröra på kavring, Tvärnöskinka och spånrökt salami, Helstekt flankstek med krämig potatissallad, Het korv med tryffelmajonnäs, nybakat bröd och syrlig fänkål. Sivans lagrade prästost med rödlöksmarmelad, mörk chokladmousse på havreflan och färska bär m.m.

Kvällen och natten gick i glädjens tecken. Mycket kan man säga men svenska smaker så här års är perfekt.

 

By Lindh Catering